gebruik basebeton 
in elke ruimte

ruimtelijk

Unieke uitstraling
voor uw keuken

keuken

Basebeton is naadloos, zeer hygiënisch, vlekt niet en gemakkelijk schoon te houden. Kortom: deze unieke stuc is zeer geschikt voor in de keuken. Als achterwand afwerking of als vloer: met basebeton geeft je jouw keuken een pure, robuuste en unieke uitstraling.

Droom weg in
uw slaapkamer

slaapkamer

Basebeton heeft een strakke en robuuste structuur en is verkrijgbaar in vele kleuren. Niet voor niets is het de perfecte manier om de vloer, wanden of meubels in jouw slaapkamer een moderne twist te geven. Combineer de betonlook met zachte materialen - zoals dekens, plaids en wol - voor een warme en huiselijke sfeer.

Perfect voor
iedere woonkamer

woonkamer

IJzersterk, onderhoudsvriendelijk, stoer én mooi: dat is basebeton voor jouw woonkamer. Basebeton wordt veel toegepast op vloeren maar kan ook worden gebruikt om wanden, open haarden en meubels mee af te werken.

De oplossing
voor uw badkamer

Heerlijk ontspannen in een sfeervolle badkamer afgewerkt met basebeton. Door de afwerking met een speciale coating is basebeton erg geschikt voor de badkamer. Zowel wanden als vloeren krijgen een prachtige uitstraling met basebeton! 

Vragen over Basebeton?